Valutaer 
 

opfyldelsesgaranti Sportssko Nike Train Speed 4 Herre gratis Invigor 28EyQ4S2 Ny populær butik

  • Model: 28EyQ4S2
  • 554 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK802  DKK371
Spar: 54% off

Qty:
Product Description:
Produktbeskrivelse
Nike Train Speed 4 Herre er en let og stabil fitnesssko, som giver dig ekstra power i den daglige træning - uanset om du løfter, presser, hopper eller løber.

Den syntetiske overdel er forsynet med diagonale Flywire kabler, som effektivt holder foden på plads og sikrer en dejlig, tilpasset pasform. Skoens lave profil, flade hæl og brede forfod giver desuden den ekstra stabilitet, som du behøver i træningslokalet.

Overdelen er fremstillet i et slidstærkt materiale og forsynet med en række perforeringer, som effektivt øger åndbarheden og hjælper med at holde fødderne afkølede og godt tilpasse.

Mellemsålen er udført i et let skummateriale, der tilfører skoen en beskyttende støddæmpning, mens ydersålen er fremstillet i et slidstærkt gummimateriale. Derudover er forfoden designet med flexriller, som understøtter en naturlig og effektiv fodafvikling.

Vægt: 260 g (Str. 42,5)


 
Copyright © 2018 www.misbrugskommunikation.dk.All Rights Reserved.RSS produkt Feed :: opfyldelsesgaranti Sportssko Nike Train Speed 4 Herre gratis Invigor 28EyQ4S2 Ny populær butik